Wednesday , June 12 2024

Dusumea din Lemn Vechi

De ce as opta pentru dusumea din lemn vechi?

Nu putem sa nu ne gandim la dusumea din lemn vechi atunci cand vine vorba despre pardoseala potrivita. Indiferent de faptul ca locuiti la casa sau la bloc, aceasta pardoseala reprezinta solutia potrivita pentru dvs.

Dupa aceasta afirmatie probabil ca va intrebati care sunt motivele pentru care ar trebui sa optati pentru dusumeaua din lemn vechi. Ce argumente solide in favoarea acesteia pot fi mentionate si de ce ar trebui sa renuntati la parchet sau gresie.

Daca v-am starnit curiozitatea, este evident faptul ca trebuie sa cititi pana la final. Am pregatit pentru dvs. cateva motive pentru a alege acest tip de pardoseala. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in detalii.

Argumente pro dusumea din lemn vechi

Foarte multe argumente in favoarea dusumelei din lemn vechi exista. Nu toata lumea le cunoaste, motiv pentru care le prezentam chiar acum. Iata-le asadar!

1. Dusumeaua are pretul atractiv

Dusumea din Lemn VechiDe cele mai multe ori, banii sunt cei care ne indruma spre o achizitie. Din acest motiv mentionam faptul ca in punct de vedere financiar nu exista solutie mai potrivita decat acest tip de Dusumea din Lemn Vechi. Este mai rentabila si decat parchetul laminat si mai ales decat parchetul stratificat.

Este de asemenea o solutie mai avantajoasa si in comparatie cu gresia. In plus, fata de gresie are si alte avantaje semnificative, iar la urmatorul punct puteti afla despre ce este vorba.

2. Poate fi refinisata

Unul dintre motivele datorita carora merita aleasa dusumeaua din lemn vechi este ca poate fi refinisata. Daca de exemplu scapati ceva pe gresie si se crapa, nu mai puteti efectua o refinisare. In schimb, dusumeaua poate suferi mici zgarieturi care pot fi refinisate cu mare usurinta.

Nici macar nu aveti nevoie de ajutor in aceasta privinta pentru ca va puteti ocupa personal acasa de refinisarea pardoselii. Nu trebuie sa indepartati placa de pardoseala lovita, la fel ca in cazul gresiei. Acesta este un real avantaj asadar.

3. Rezistenta deosebita

Dupa cum spuneam anterior, gresia poate avea de suferit in urma unui impact. De asemenea, parchetul laminat poate avea la randul lui de suferit in urma unui impact, dar nu este cazul dusumelei din lemn vechi.

In plus, lemnul vechi este foarte bine tratat impotriva oricarui tip de factori daunatori cum ar fi acarienii de praf, insectele, etc. Nici din acest punct de vedere nu aveti de ce sa va faceti griji.

In ceea ce priveste rezistenta asadar, acest tip de dusumea este rezistenta si la impact dar si impotriva factorilor daunatori. Acesta este un alt argument puternic in favoarea ei, motiv pentru care isi merita banii.

4. Ofera o calitate mai buna a aerului

Spre deosebire de alternativele sale, podelele din lemn de esenta tare nu retin praful, parul de animale, polenul, particulele sau alti alergeni obisnuiti. Aceasta inseamna ca este mult mai usor sa va imbunatatiti calitatea aerului din interior. Podelele din lemn sunt adesea o necesitate pentru cei care sufera de alergii.

Concluzie

Consideram ca toate aceste argumente in favoarea dusumelei din lemn vechi sunt suficiente. Acestea va pot convinge ca nu gasiti pardoseala mai potrivita decat dusumea din lemn vechi. In plus, aceasta este potrivita atat la casa cat si la bloc. Cand alegeti dusumeaua, tineti cont si de mobilier. Alegeti in asa fel incat sa obtineti un decor de vis.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Cum sa aleg o firma de asfaltare? Stiati ca multi proprietari de casa doresc sa …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

Ce rol au serviciile ddd deratizare? Atunci cand aud discutandu-se despre servicii ddd deratizare, oamenii …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Importanta serviciilor de amenajari reamenajari si renovari Brasov Importanta serviciilor de amenajari reamenajari si renovari …