Wednesday , June 12 2024

Epilare Cu Laser Brasov

Ce trebuie facut inainte si dupa epilare cu laser Brasov?

Procedura de epilare cu laser Brasov reprezinta solutia perfecta pentru femeile si barbatii care doresc sa scape de firele de par de pe corp. Este posibil sa va intrebati de ce am facut aceasta afirmatie in conditiile in care procedura are multe alternative. Putem sa amintim aici crema depilatoare, epilarea cu ceara, aparatul de ras sau epilatorul.

Ei bine, epilarea definitiva este un tratament corporal cu multiple beneficii. Nu este un tratament invaziv si nu este un tratament corporal dureros. Nu afecteaza in mod negativ pielea si nu provoaca infectii ale acesteia, nu irita pielea si nu creaza alte neplaceri.

Rezultatele epilarii definitive sunt de lunga durata. Din acest punct de vedere, este un tratament corporal care nu are rival. Rezultatele sale dureaza ani de zile, in timp ce rezultatele alternativelor sale dureaza cateva zile. In plus, dupa finalizarea tratamentului, pielea devine mai moale si mai catifelata, mult mai placuta la atingere.

Acestea sunt cateva beneficii ale epilarii definitive cu laser. Daca doriti sa urmati un asemenea tratament corporal, trebuie sa stiti cum se procedeaza si inainte dar si dupa sedinta de epilare cu laser.

Precautii inainte de sedintele de epilare cu laser Brasov

Epilare Cu Laser BrasovPentru un tratament mai eficient si sigur, expunerea la soare este interzisa in cele 4 saptamani care preced sedinta cu laser. Prin urmare, protejati zona care urmeaza sa fie tratata cu laserul pentru eliminarea firelor de par. Inainte de a merge la salon trebuie sa pregatiti pielea in zona care urmeaza sa fie tratata, acasa. Pielea trebuie curatata in prealabil cu apa si un demachiant usor. Nu trebuie sa ramana urme de machiaj sau deodorant pe zonele de tratat.

Parul trebuie barbierit cel mai bine cu 2 pana la 3 zile inainte de sedinta sau de altfel in aceeasi zi. Evitati barbierirea parului fin. In cazul femeilor nu se recomanda rasul parului pe fata (buza superioara). In cel mai rau caz, parul poate fi taiat cu o foarfeca.

Persoanele care folosesc crema depilatoare ar trebui sa nu mai faca acest lucru cu 3 zile inainte de tratament.

In timpul sedintei

Persoana care opteaza pentru epilare cu laser Brasov se intinde pe spate si se relaxeaza. Multe femei chiar adorm, deoarece epilarea definitiva cu laser genereaza doar o usoara senzatie de caldura, ceea ce este foarte placut.

Precautii dupa sedinta

In saptamana urmatoare sesiunii, poate aparea o „recrestere” in afara de parul desprins din foliculul sau, care iese in mod natural din firul de par inainte de a cadea. Intre sedinte, este esential sa nu se efectueze o indepartare “mecanica . Mai simplu spus, sa nu se foloseasca penseta, ceara, electroliza, epilatorul electric, care ar perturba ciclul parului. Daca doriti, va puteti barbieri sau folosi o crema depilatoare.

Parul netratat poate fi distrus in sesiunile ulterioare. De mentionat este faptul ca in jur de 10 pana la 20% din par cade in zilele urmatoare dar si deja in timpul sedintei.

Exista riscuri?

Cele mai multe persoane care cauta informatii despre epilare cu laser Brasov, sunt curioase de riscuri. Ei bine, Aceasta procedura este sigura in proportie de 100%. Daca doriti sa eliminati firele de par prin aceasta metoda, o puteti alege fara teama. Nu exista riscuri sau probleme care sa fie cauzate de acest tratament corporal deosebit de eficient dupa cum se poate vedea.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

De ce sa optezi pentru Produse Italia? Cele mai renumite Produse Italia sunt pastele italiene. …

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov Este o idee excelenta sa va orientati catre serviciile unui Nutritionist Brasov. O …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Ar trebui sa alegeti o gradinita Bucuresti cat mai buna pentru nevoile celui …