Friday , January 27 2023

Electrician Brasov

Cum imi pot da seama ca am nevoie de un electrician Brasov?

Stiati ca in fiecare zi, serviciile unui electrician Brasov sunt la mare cautare in oras (si nu numai)? Uneori, inlocuirea unei prize le da batai de cap proprietarilor, iar acestia suna in cele din urma electricianul.

Multe situatii de acest fel nu sunt tocmai placute pentru proprietari. Prezentam insa astfel de situatii pentru a sti cum sa procedati intr-o asemenea situatie!

Situatii in care este nevoie de un electrician Brasov

1. Tensiune slaba

Pot exista cauze diferite pentru aceasta. Conexiunile slabite sau corodate fie la casa, fie pe liniile electrice pot provoca fluctuatii de tensiune. Acest lucru este adesea vazut ca lumini palpaitoare.

Tensiunea scazuta din cauza supraincarcarii retelei, a conexiunilor slabite sau a unui fir conductor prea mic care transporta puterea catre casa dvs. poate cauza diminuarea luminii. In cazuri extreme, o conexiune slaba poate provoca socuri electrice de la aparatele si suprafetele metalice din casa dvs.

Electrician BrasovCresterile de putere pot fi cauzate de fulgere, pornirea curentului la linii, electrocasnicele care consuma prea multa energie fie in casele dvs., fie in casele vecinului dvs. Pot fi cauzate de vanturile puternice care provoaca ciocnirea liniilor, copacii care ating linia, accidentele de vehicule care implica linii electrice sau pasari sau alte animale de pe linii.

Ce pot face cu alimentarea slaba?​

De cele mai multe ori, fluctuatiile sunt un caz unic si nu vor necesita investigatii suplimentare. Cu toate acestea, daca problema continua, ati putea dori sa investigati pentru a afla cauza.
Ati putea solicita unui electrician Brasov autorizat ANRE sa instaleze un protector la supratensiune in tabloul de distributie.

O optiune mai ieftina este totusi sa va asigurati ca aveti dispozitive de protectie impotriva supratensiunii pe toate aparatele electronice, cum ar fi computerele si televizoarele.

2. Prea multe/putine prize

Daca locuinta are prea putine prize electrice, problema este mai mare decat ca nu se poate incarca si tine smartphone-ul, tinandu-l pe canapea in acelasi timp. Un deficit de prize poate duce la suprasolicitarea prizelor existente si la declansarea rapida a circuitelor.

Casele care nu au suficiente prize pentru a satisface nevoile proprietarului pot duce la o dependenta periculoasa de prelungitoare si la o probabilitate crescuta de a intampina supratensiuni frecvente.

Daca casa dvs. are prea putine prize, o solutie temporara este sa utilizati un prelungitor de mare rezistenta. Sau, folositi un dispozitiv de protectie la supratensiune certificat UL pentru a extinde raza de actiune a cablului in timp ce asteptati ca un electrician calificat sa instaleze noi prize.

Prizele moarte nu trebuie sa fie amestecate. Cand o priza nu mai functioneaza, inseamna ca la un moment dat fie s-au ars, fie au cazut victime ale cablajului defect. In orice caz, fortarea unei prize „moarte” sa functioneze ar putea declansa un incendiu si va poate deteriora grav casa.

O priza nefunctionala se poate manifesta prin faptul ca unul sau ambii stecheri nu functioneaza la priza si ar trebui inlocuiti imediat de un electrician. In plus fata de potentialele lor pericole de siguranta, prizele moarte prezinta aceleasi probleme de utilizare ca si prizele rare.

Mai exact, proprietarii de case vor incerca sa compenseze prin supraincarcarea celor care functioneaza. Nu va puneti in pericol casa. Solicitati ajutorul unui electrican. Acesta va remedia orice problema legata de prizele si intrerupatoarele dvs. Poate rezolva si alte probleme care au legatura cu curentul electric de acasa.

Citeste si...

Proiectare Instalatii

Proiectare Instalatii

Eu am nevoie de proiectare instalatii apa – gaz – canalizare? Daca urmeaza sa construiti …

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

De ce as opta pentru dusumea din lemn vechi? Nu putem sa nu ne gandim …

Termopane Covasna

Termopane Covasna

Sunt eficiente usile si ferestrele termopane Covasna? Daca doriti sa va renovati locuinta, punctul dvs. …