Wednesday , June 12 2024

Anunt Publicitar

Anunt Publicitar De Tip SEM

V-ati intrebat vre-odata ce este cu acele pagini cu bifa [Ad] care apar primele in motoarele de cautare? Un anunt de acest fel este un Anunt Publicitar de tip SEM. Iar acesta se refera la anunturi promovate pron motoarele de cautare. SEM este prescurtarea termenului Search Engine Marketing.

Anunt PublicitarAceste Anunturi Brasov de tip SEM au luat nastere, cand motoarele de cautare au inceput sa isi dea seama cat de pretioase au devenit primele pozitii in cautari. Astfel, au decis sa ofere diferite pachete si tipuri de promovare platita. Exista doua mari tipuri de promovare SEM.

Primul este anuntul PPC sau Pay Per Click. Acest tip de anunt se refera la afisarea anuntului sau site-ului dvs, iar apoi dvs sa platiti pentru fiecare click organit venit din promovarea SEM. Acest tip de promovare este extrem de cunoscut. Deoarece aduce viziatori organici. Care se pot converti foarte usor in potentiali clienti si vanzari.

Al doi-lea tip de anunt SEM este CPM sau Cost Per Thousand. Apeland la acest tip de promovare, pentru un buget bine definit, veti beneficia de anunturi promovate pana la 1000 de impresii. Dar multi evita acest tip de promovare, deoarece aceste impresii, nu inseamna neaparat click-uri.

Citeste si...

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

De ce este rentabil sa inchiriez o duba pentru transport Bacau? Exista firme care nu …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

De ce factori este influentat un pret apartamente Brasov? Persoanele care isi doresc o noua …

Transport Marfuri Rutiere

Transport Marfuri Rutiere

Transport Marfuri Rutiere – O Necesitate a Secolului XXI Transport Marfuri Rutiere reprezintă o necesitate …

Leave a Reply