Friday , July 19 2024

Trei motive pentru a apela la un Auditor Energetic Brasov

Trei motive pentru a apela la un Auditor Energetic Brasov

In primul rand, va veti putea face o parere generala despre apartamentul sau casa pe care o detineti. Veti putea sti cu exactitate unde sunt pierderile si ce ar trebui sa faceti pentru a le putea remedia. Apeland la un auditor energetic Brasov, veti constata ca ati facut o alegere buna. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stiti este ca nu veti putea vinde sau inchiria un apartament fara un certificat energetic.

Acest certificat va cuprinde numeroase date cu privire la eficienta apartamentului vostru. Vor fi facute niste calcule specifice cu privire la consumul de energie al cladirii. Aceste calcule sunt realizate de un specialist in domeniu.

Eliberarea certificatului energetic de catre un Auditor Energetic Brasov

Optand pentru un astfel de specialist, veti putea obtine un certificat energetic. Veti avea nevoie si de cateva documente pentru un astfel de certificat. Printre aceste documente se vor numara actul de proprietate sau extrasul de carte funciara. De asemenea, veti avea nevoie de fisa cadastrala, precum si de releveul apartamentului, al cladirii sau al casei. Colaborand cu un auditor energetic Brasov, acesta va face o analiza amanuntita cu privire la consumul energetic.

Costurile eliberarii unui certificat energetic

auditor energetic brasovUn certificat energetic va costa in jur de 500 de lei pentru un apartament si 700 de lei pentru un apartament cu 4 camere. Daca detienti o casa de 200 mp, acest certificat va costa 1600 de lei. Folosind un astfel de certificat energetic, veti puta vinde sau inchiria apartamentul. De asemenea, ar trebui sa stiti ca daca nu veti avea un astfel de certificat actul de vanzare cumparare va fi declarat nul.

Certificatul energetic va dovedi eficienta apartamentului pe care uil detineti. Va veti putea bucura de faptul ca stiti cu exactitate unde sunt pierderile de energie. Stiind aceste lucruri, veti putea actiona in consecinta pentru a remedia problemele.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele celor care locuiesc in case modulare container Multe persoane se gandesc mai nou sa …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand va decideti sa va construiti locuinta, trebuie sa prioritizati calitatea. …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Daca va ganditi sa alegeti varianta de Case Din Lemn …

Leave a Reply