Saturday , September 23 2023

Case din lemn

Case din lemn

Apeland la o astfel de casa veti constata cu surprindere ca veti face o alegere foarte buna. Cu toate ca la noi in tara o astfel de casa este considerata a fi mai mult una destinata unei vacante, lucrurile nu mai stau chiar asa. Multe persoane incep sa opteze pentru alegerea unei case din lemn, acest material fiind din ce in ce mai apreciat. Alegand un material precum lemnul, va veti putea bucura de numeroase avantaje.

Constructia unei case din lemn

O astfel de casa va putea fi construita intr-o perioada scurta de timp. Nu va va trebui decat 20-25 de persoane pentru a ridica o casa de 55-60 de mp in doar cinci zile. O casa din lemn este si una destul de calduroasa. Veti vedea ca lemnul izoleaza destul de bine. Lemnul va obtine niste performante energetice si termice destul de bune. Puteti apela la acest material pentru ca el va avea numeroase avantaje.

Case din lemn – beneficii

case din lemnPe langa aceste avantaje, intreaga constructie a unei case din lemn va salva mult spatiu. Avand in vedere ca o astfel de casa se foloseste de pereti de doua ori mai subtiri, veti putea recupera o parte din spatiu.

Casele din lemn sunt destul de rezistente si la cutremure. Fiind un material elastic, lemnul preia foarte bine miscarile seismice. O casa cu o structura din lemn va rezista fara probleme la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Incendiile nu vor fi nici ele o problema pentru o astfel de casa. Fiind tratata ignifug corect, o astfel de casa va rezista pentru mult timp. In cazul in care va lua foc, vor trebui schimbate doar partile afectate. Acest tip de casa va oferi un mediu ecologic de viata, folosindu-se doar materiale naturale in realizarea ei.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele celor care locuiesc in case modulare container Multe persoane se gandesc mai nou sa …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand va decideti sa va construiti locuinta, trebuie sa prioritizati calitatea. …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Daca va ganditi sa alegeti varianta de Case Din Lemn …

Leave a Reply