Wednesday , June 12 2024

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Multe dintre accidentele rutiere au loc pentru ca soferii nu respecta aceasta Conducere Defensiva. Accidentele apar atunci cand soferii conduc imprudent sau au o viteza neadaptata conditiilor de drum. De asemenea, ele apar si atunci cand nu este acordata prioritatea sau se depaseste neregulamentar. Condusul defensiv scade sansele producerii unui accident. Ar trebui sa aveti in vedere cateva aspecte pentru a fi siguri ca veti conduce defensiv.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaIn primul rand, trebuie sa va analizati cu atentie masina. Puteti face acest lucru verificand rotile, nivelul uleiului, dar si luminile. Puteti da o tura cu masina prin oras inainte de a porni la drum. Veti putea vedea astfel cum se comporta ea in trafic. Instructorii de Conducere Defensiva va incurajeaza sa nu uitati sa va puneti de fiecare data centura. Toti pasagerii trebuie sa aiba centura pusa. Chiar si pasagerii din spate ar trebui sa aiba centura pusa. Un accident la o viteza de doar 60 km/h poate provoca rani serioase.

Ar fi important ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti de fiecare data luminile de intalnire. De asemenea, este important sa va semnalizati mereu toate intentiile. O masina cu faruri aprinse este mai vizibila in trafic. De asemenea, va puteti semnaliza intentiile chiar si pentru pietoni. Acestia vor sti astfel ce aveti de gand.

Conducere defensiva

Nu uitati sa va concentrati mereu pe sofat. Nu vorbiti niciodata la telefon fara handsfree. Un alt lucru important este ca atunci cand sofati sa fiti cat mai calmi. Nu incercati sa-i educati pe altii, sicanandu-i in trafic. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca daca veti conduce nervos, riscul de a face un accident va fi mai mare. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa faceti acest lucruri. Fiti mereu cat mai calmi atunci cand conduceti.

La maximum 10 secunde ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Este o idee foarte buna sa reduceti cat mai mult viteza atunci cand intrati in intersectii. In aceasta situatie, viteza voastra nu ar trebui sa depaseasca 40 km/h. Tineti mereu 2 secunde distanta intre voi si cel din fata voastra pe sosea si anticipati evenimentele.

Citeste si...

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

De ce este rentabil sa inchiriez o duba pentru transport Bacau? Exista firme care nu …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

De ce factori este influentat un pret apartamente Brasov? Persoanele care isi doresc o noua …

Transport Marfuri Rutiere

Transport Marfuri Rutiere

Transport Marfuri Rutiere – O Necesitate a Secolului XXI Transport Marfuri Rutiere reprezintă o necesitate …

Leave a Reply