Friday , July 19 2024

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Desi vi se poate parea un lucru usor de realizat, procesul de creare site de prezentare este fi dificil. Cel mai bine ar fi sa lasati treaba aceasta pe mana specialistilor. Ei sunt cei mai in masura sa se ocupe de acest aspect, reusind sa va indeplineasca toate cerintele.

Cidev Concept ofera serviciul de creare site de prezentare

creare site de prezentareAgentia noastra de marketing online Cidev Concept se recomanda prin vasta experienta stransa in anii de activitate. In toti acesti ani am reusit sa multumim toti clientii. Am mentinut permanent o buna colaborare si de fiecare data am ajuns la un rezultat perfect pentru ambele parti.

Dintre ofertele pe care vi le punem la dispozitie, cel mai vandut serviciu este cel de creare site de prezentare. In principal oferta include aproximativ 7 servicii. Vorbim despre consultanta, crearea de 5 pana la 10 pagini, realizarea unui design personalizat si a unui formular de contact. Sunt incluse si serviciul de optimizare SEO on-page, blog si newsletter.

Ne ocupam de toate aceste aspecte impreuna cu o echipa tanara plina de creativitate, care lucreaza cu profesionalism de fiecare data.

Ce presupune crearea unui site de prezentare?

Urmarim satisfacerea clientului prin parcurgerea a 4 aspecte importante. Designul site-ului trebuie sa fie atractiv, deoarece este primul contact pe care potentialii clienti il au cu afacerea dvs. Trebuie sa reprezinte din toate punctele de vedere imaginea pe care doriti sa o aiba vizitatorii despre afacere. Site-ul trebuie sa fie usor de parcurs, iar informatiile sa fie gasite de catre oricine.

Continutul relevant este un aspect de asemenea, foarte important. Principalul motiv pentru care se realizeaza un site este acela de a oferi informatii corecte si utile referitoare la serviciile si produsele dvs.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, denumita SEO, este cea care va ajuta sa ajungeti pe prima pagina. Aplicand SEO corect veti beneficia de o pozitie cat mai sus printre rezultatele cautarii dupa anumite cuvinte cheie.

Cel de-al patrulea aspect discutat se refera la functionarea corecta. Vorbim aici despre site responsive. Acest lucru inseamna ca site-ul trebuie sa aiba functionalitate si afisare corecta pentru fiecare dispozitiv de pe care este accesat.

 

Citeste si...

Servicii Transport Mobila Brasov

Servicii Transport Mobila Brasov

Servicii Transport Mobila Brasov Pentru multi, mutarea mobilei creaza o multime de probleme. Aceste problerme …

Servicii transport marfa Brasov

Servicii transport marfa Brasov de cea mai buna calitate

Servicii transport marfa Brasov de cea mai buna calitate Apeland la o firma de transport, …

reconstructie ecologica

Impactul omului asupra mediului – reconstructie ecologica

Impactul omului asupra mediului – reconstructie ecologica Din pacate, relatia omului cu mediul inconjurator nu …

Leave a Reply