Wednesday , June 12 2024

Cursuri inot adulti Brasov

Cursuri inot adulti Brasov

CS ofera cursuri inot adulti Brasov, atat pentru incepatori cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze. Pentru incepatori este indicata invatarea miscarilor de baza. Practicarea incorecta a acestor miscari poate solicita excesiv unele zone ale corpului. Principalele stiluri de inot pe care le puteti practica sunt detaliate in cele ce urmeaza.

Stiluri de inot invatate in cadrul cursurilor

Stilul crawl. Numele acestui stil de inot provine din cuvantul englezesc “crawl” care inseamna a se tiri. Acest nume este sugestiv pentru miscarea realizata de corp in apa. Acest stil implica mai multe tipuri de miscari ale membrelor superioare si inferioare. Dintre toate stilurile de inot, crawl este cel mai usor de invatat. Partea superioara a corpului va fi mult solicitata, precum si musculature bratelor si a umerilor. Intr-o ora de Crawl poti arde chiar si 650 de calorii.

De ce sa alegeti Cursuri de Inot Copii Brasov?

Cursuri inot adulti BrasovStilul bras. Denumit si “broasca” datorita pozitiei corpului si a miscarilor membrelor, acesta este mai putin solicitant decat stilul anterior. Stilul bras este caracterizat de miscari specific ale mainilor si picioarelor. Acestea se deplaseaza simultan, cu miscari semicirculare. Prin practicarea acestui stil iti vei solicita bicepsii, pectoralii si muschii abdominali. De asemenea, vei pierde 750 de calorii pe ora.

Stilul spate. Pentru acest stil, capul si corpul se mentin in apa, deasupra fiind doar nasul si gura. Acest stil este recomandat in special persoanelor care sufera de afectiuni ale spatelui. O ora de inot in stilul spate poate sa va ajute sa ardeti pana la 500 de calorii.

Stilul fluture. Acest ultim stil este probabil cel mai complex dintre toate, implicand o coordonare extrem de buna. Pe langa aceasta, veti avea nevoie si de o rezistenta sporita la efort. Miscarile ondulatorii necesare pentru acest stil intaresc muschii abdominali si ajuta la inlaturarea grasimii de pe abdomen. Datorita complexitatii sale, puteti consuma chiar si 800 de calorii prin practicarea acestui stil.

Cursurile de inot oferite de Club Sportiv

Daca optati pentru cursuri inot adulti Brasov oferite de CS veti beneficia de asistenta pentru invatarea oricarui stil doriti.

In concluzie, indifferent de alegerea facuta, practicarea inotului este o alegere potrivita pentru oricine doreste un plus de miscare si sanatate.

 

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

La ce piscina Rasnov ar trebui sa merg? Turistii care viziteaza Cetatea Rasnov sau Dino …

Cleste korda

Cleste korda Alegeti un Cleste korda de cea mai buna calitate. Aceasta este o optiune …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand cea mai buna Rulota Brasov, veti avea parte de un plus de …

Leave a Reply