Friday , July 19 2024

LR Health & Beauty

LR Health&Beauty

LR Health&Beauty este o companie germana cu un istoric de peste 34 de ani prezenta in 28 de tari in Europa. Suntem experiti in cresterea imunitatii, in controlul greutatii si in tot ce tine de tehnologia de ultima generatie pe zona anti-imbatranire. Avand propria plantatie de Aloe Vera in Mexic, suntem cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe Vera din Europa. Suntem reprezentati de staruri internationale precum Bruce Willis, Karolina Kurkova care ne-au ales pentru as creea propria gama de cosmetice.

LR este una din companiile de vanzari directe de top din Europa, fiind desemnata “Compania Anului 2015”.

LR Health & BeautyLR isi recunoaste si isi recompenseaza partenerii prin intermeniul unui plan de marketing complet, corect si transparent. Astfel fiecare partener inca de la primul contact cu LR, de cand a luat decizia de a devenii partener are acces la toate informatiile despre cum poate castiga bani si cum isi poate dezvolta propria echipa.

Anul 2019 promite si garanteaza venituri constante timp de 12 luni. Ceea ce ne ofera siguranta si incredere ca suntem la locul potrivit, alaturi de compania potrivita. Ba mai mult este singura companie din acest domeniu din lume care garanteaza un venit inca din prima zi.

LR Health & Beauty

In urma cu 10 ani am ales LR pentru planul de marketing, pentru perspectiva pe care o oferta inca de la inceput si pe termen lung.

Acest an aniversar este special pentru noi si pentru LR Romania. Oficial am inceput acum 10 ani, insa ca fiecare “inceput” lucrurile s-au miscat incet, pas cu pas. Totul era nou pentru toata lumea, atat pentru staff-ul companiei, cat si pentru noi ca parteneri. A fost destul de greu pentru ca nu aveam de la cine sa invatam in Romania, fapt pentru care am facut mii de km in afara sa invatam de la colegii nostril din Grecia si Bulgaria.

Fiind foarte motivati de perspectiva ce ne-o ofera compania si de ceea ce am vazut ca traiesc deja de 15-20 ani colegii nostrii, am mers mai departe. Astfel pot spune ca am dat start cu adevarat abia in 2015.

Si tu poti sa vii in echipa noastra si sa descoperi pss cu pas perspectiva!

Citeste si...

Pantofi Piele

Pantofi Piele

Ce pantofi piele formali sunt potriviti pentru barbati? In fiecare an, tendintele modei se schimba …

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

De ce este cea mai buna optiune procedura de epilare definitiva Brasov cu laser? Firele …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Este avantajos sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov? Stiai ca multe fete se intreaba …

Leave a Reply