Avantajele alegerii sa te cazezi la o pensiune Brasov

Cazeaza-te la o pensiune Brasov

Casa Timar este o pensiune Brasov la care se poate apela cu incredere in rezervarea unui loc de cazare. Mergand pe jos timp de 10 minute ajungi in Centrul Istoric al orasului. Aceasta zona este strabatuta zilnic de turisti curiosi, dornici de cunoastere. Cele mai multe pensiuni din aceasta zona sunt decorate cu stil, iti inspira bun gust si senzatia de “acasa”. Este important sa te simti confortabil in locul unde vei dormi, ca sa te poti odihni. In caz contrar, vacanta de relaxare se va transforma intr-o experienta epuizanta.

Pensiune Casa Timar – cazare in cele mai bune conditii

pensiune BrasovCasa Timar va ofera conditiile propice de relaxare. Zona este putin traficata de masini, dar artera principala de circulatie catre Centrul Istoric este in apropiere. Dispune de o mica gradina, amenajata potrivit pentru a sta la aer sau pentru a lua masa in sezonul calduros.

Un plus de incredere il pot da cei peste 10 ani de activitate si cele 234 de recomandari din partea clientilor. Au avut in total 225 de rezervari si 652 de clienti. Acestia au fost primiti in cele 5 camere disponibile, avand o capacitate de 14 locuri de cazare.

Alegand ca pensiune Brasov Casa Timar 3* ai parte de confort si un loc curat unde beneficiezi de intimitate. Au camerele decorate cu mobilier unic, sunt dotate cu baie proprie, TV, iar reteaua wi-fi este gratuita in toata pensiunea.

Avantajele alegerii sa te cazezi la o pensiune Brasov

Gandindu-ne la avantajele oferite de aceasta pensiune le putem identifica pe cele mai importante. Pozitionarea este buna, in vecinatatea centrului la 10 minute de mers pe jos. Desi aproape de artera principala de circulatie, zumzetul traficului nu reuseste sa ajunga pana aici. Gradina poate constitui un alt avantaj pentru un anumit segment de clienti. Dotarile sunt potrivite pentru nivelul de clasificare la care se incadreaza pensiunea. Un ultim avantaj de luat in considerare este raportul calitate-pret, optim pentru toate tipurile de venituri.

Companie: Casa Timar

Domeniu de activitate: Turism

Web Site: Afiseaza web site http://cazarepensiunibrasov.ro

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close