Tuesday , April 23 2024

Elevator foarfeca

Elevator foarfeca

Elevatoarele auto sunt utilaje tehnice cu actionare electromecanica sau electrohidraulica. Un elevator foarfeca deserveste in majoritatea cazurilor atelierele de reparatii auto, si sunt folosite pentru a putea ridica vehicului. Se ridica pe plan vertical, pe distante relativ mici, la o inaltime adecvata.

Aceasta metoda ofera rapiditate si siguranta pentru mecanicii auto care o utilizeaza. Lucrurile decurg mai bine in acest mod si pentru personal si pentru intregul atelier auto.

Cateva exemple de modele de elevator foarfeca

Butler Solidus 32MB – au o capacitate de 3200kg, cu actionare electro-hidraulica si motor de 2.6kW. Lungimea totala a platformei este de 1950mm, iar latimea de 420mm. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

elevator foarfecaButler Cisor T90 – elevator electro-hidraulic, cu sarcina portanta de  9000kg, lungimea platformei de 6000mm si latimea platformei 750mm. Timpul de ridicare este de 64 sec, la o inaltime de ridicare de 1935mm.

Butler Cisor 50 – elevator electro-hidraulic de tip foarfeca incastrat, avand o sarcina portanta de 5000kg. Lungimea platformei este de 5500mm, latimea platformei de 615mm. Timpul de ridicare este tot de 64 sec, la o inaltime maxima de 1850mm.

Erco X4300 CT – au o sarcina de 4300kg, si sitem electro-hidraulic. Lungimea platformei este de 4842mm, iar latimea este de 630mm. Inaltimea maxima de ridicare este de 2060mm.

Magix 50 WLI – un alt elevator foarfeca pregatit pentru geometrie. Are o capacitate de pana la 5000kg, motorul are o putere de 4kW. Timpul de ridicare este de 55 sec, la o inaltime de 1810mm. Lungimea platformei este de 5200mm, iar latimea de 660mm.

Reglementari pentru montarea si utilizarea unui elevator auto

Este bine ca inainte sa achizitionati un astfel de utilaj sa va informati cu privire la reglementarile date de ISCIR. Este necesara depunerea unei documentatii pentru a primi aprobare pentru montaj, iar apoi se depune pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Daca indepliniti cerintele veti primi cu siguranta aprobarea. Aveti nevoie de un operator certificat de catre IT ISCIR instruit printr-un program special si examinat periodic. Intretinerea elevatorului se face de catre firme autorizate, iar supravegherea trebuie realizata tot de operatori autorizati.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu cat mai bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel de …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Oferte de Tractari Auto Brasov Puteti avea in vedere niste Tractari Auto Brasov ideale. Veti …

Leave a Reply