Friday , July 19 2024

Slefuire Faruri Brasov

Slefuire Faruri Brasov

slefuire faruri brasovApeland la profesionisti suprafețele exterioare ale farurilor devin impecabile în cel mai scurt timp. Călătoria la volanul mașinii dumneavoastră devine astfel una mult mai sigură și mai facilă.

Avand o experiență semnificativă pe piața auto, Glass Tuning Brașov a reușit să se impună atât prin calitatea serviciilor ce le sunt oferite tuturor clienților, cât si prin tehnologia de ultimă generație utilizata in procesul de slefuire faruri Brasov.

Indreptarea catre o firma specializata reprezinta cea mai buna optiune pentru asigurarea unui serviciu de calitate in procesul de slefuire.

Unde poti merge pentru slefuire faruri Brasov?

Glass Tuning Brasov este localizata pe str Zizinului 106 – Complex Duplex 3. Echipa este formata din persoane ce lucreaza cu atentie deosebita pentru fiecare detaliu. Sunt calificati in domeniul auto dedicat reconditionarii farurilor diverse. Raspund cu promptitudine la cereri si se dedica activitatilor pe care le fac cu pasiune si responsabilitate. In privinta materialelor utilizate acestea sunt de calitate superioara. Ofera solutii personalizate clientilor menite sa mareasca vizibilitatea si gradul estetic al farurilor.

Prin opacitatea sau intensitatea diminuata a luminilor este afectata siguranta conducatorului auto si a pasagerilor. Devin o problema suprafetele deteriorate la nivelul farurilor mai ales pe timp de noapte si in conditii meteo nefavorabile.

Uzura poate surveni din cauza timpului crescut de utilizare, compozitiei chimice a materialelor de fabricatie, a materialelor anti-derapante, razelor UV. De asemenea, poate actiona asupra farurilor si pietrisul aflat pe suprafata de rulare si spuma cu un grad activ ridicat.

Cele 3 etape importante ale slefuirii farurilor

Etapele urmate in slefuire faruri Brasov, de catre firma Glass Tuning sunt 3 la numar. Aceste etape de reconditionare constau in: slefuirea farurilor, polisarea farurilor si aplicarea unei folii protectoare. Sunt utilizate paste si benzi adezive din gama de produse 3M si masina de slefuit profesionala Makita. Folia protectoare este de tip PVC, cu o grosime de 150 de microni si este este recunoscuta pentru gradul ridicat de transparenta si claritate.

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu cat mai bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel de …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Oferte de Tractari Auto Brasov Puteti avea in vedere niste Tractari Auto Brasov ideale. Veti …

Leave a Reply