Saturday , September 23 2023

Elevator

Elevator

Evolutia continua a echipamentelor ne usureaza activitatile zilnice din ce in ce mai mult. Service-urile auto au nevoie de cat mai mult ajutor pentru o buna desfasurare a reparatiilor efectuate. Printre cele mai utile mecanisme ce pot fi prezente intr-un astfel de atelier, se numara si un elevator auto.

Beneficiile existentei unui elevator auto in atelierul de reparatii

elevatorPrincipalul beneficiu il reprezinta defasurarea lina a procesului de ridicare si coborare a autovehiculului. Elevatorul poate fi definit ca un sistem cu actiune electromecanica sau electrohidraulica utilizat in atelierele de reparatii auto. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Acestea au o putere de ridicare diferita, in functie de tipul elevatorului si modelul acestuia. Tipurile cel mai des intalnite de elevator sunt: foarfeca, cu 2 coloane, cu 4 coloane si cel pentru motociclete. De asemenea, pot fi elevatoare ingropate, care atunci cand nu sunt utilizate se lasa in spatiile special amenajate din podea.

Timpul in care se efectueaza ridicarea sau coborarea este de obicei minim, mai putin de 1 minut. Acest lucru ajuta in scurtarea timpului necesar alocat unei singure reparatii. Astfel se realizeaza un rulaj mai mare de reparatii pentru atelier, deci si un posibil profit mai mare.

Pe langa rapiditate, se poate evidentia si siguranta. Mecanismul este mult mai sigur decat orice alta metoda utilizata pentru a lucra sub un autovehicul. Se manevreaza doar de persoane special autorizate si examinate periodic, iar reparatiile sunt efectuate de firme specializate.

Prelungirea duratei de viata a unui elevator auto

Daca se manevreaza corespunzator si sunt luate masuri de intretinere periodice elevatorul va functiona corect o lunga perioada de timp. Este importanta ungerea periodica a suruburilor de ridicare si gresarea pivotilor bratelor de ridicare.

Daca sunt necesare reparatii ale mecanismului, trebuie apelat la persoane si firme ce au autorizatie pentru asemenea proceduri. Astfel aveti garantia ca lucrarea va fi facuta corect si nu va mai trebui repetata.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu cat mai bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel de …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Oferte de Tractari Auto Brasov Puteti avea in vedere niste Tractari Auto Brasov ideale. Veti …

Leave a Reply