Friday , July 19 2024

Service auto in Brasov

Service auto ieftin in Brasov

De cele mai multe ori cand nu reusim sa rezolvam problemele masinii pe cont propriu, cautam sa apelam la profesionisti. Cercetam posibilitatile si ne indreptam catre un service auto ieftin, dar care sa ofere si calitate. Cele doua componente se imbina greu, insa existe si exceptii.

Ice Team – un service auto de incredere

Service auto ieftinAtelierul auto Ice Team si-a inceput activitatea in anul 2008. Au pornit de la dorinta de a lucra in domeniu si din pasiunea pentru aceasta meserie. Desi au plecat la drum cu un bagaj de cunostinte relativ mic, in prezent sunt la gradul de specialisti. Au reusit prin munca si daruire sa acumuleze experienta si sa atinga un nivel inalt al calitatii oferite clientilor.

Desi au plecat la drum cu echipamente primare si putin avansate ca nivel tehnologic, in prezent service-ul este dotat corespunzator. Un Service Auto Brasov are in posesie diferite utilaje performante care ii ajuta sa actioneze mai rapid. Pe langa timpul scurt reusesc si sa rezolve problemele intr-o maniera mult mai avansata si de durata.

Gama de servicii oferite cuprinde diagnoza electrica si electronica, mecanica, serviciul de asigurari si consiliere.

Problemele pe care le puteti rezolva apeland la Ice Team – service auto ieftin

Daca o asigurare CASCO este ceea ce cautati, mergeti la Ice Team. Ati observat ca aveti nevoie de o asigurare RCA? Raspunsul este tot Ice Team. Acestia nu percep nici un comision intre dvs. si asigurator.

Avand nelamuriri ce tin de intretinerea, reparatia sau tuning-ul masinii puteti sa contactati acest atelierul auto. Echipa ofera consultanta de specialitate referitoare la toate aceste aspecte.

Se realizeaza in cadrul acestui service auto ieftin diagnoza electrica, electronica si mecanica. Sunt folosite interfete de diagnoza specializate, iar in urma gasirii problemei, urmeaza procesul de reparare. Echipa stabileste planul, eventualele piese ce trebuie schimbate si achizitionat si ofera un tarif clientului. Dupa ce se stabilesc toate detaliile, se incep reparatiile.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu cat mai bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel de …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Oferte de Tractari Auto Brasov Puteti avea in vedere niste Tractari Auto Brasov ideale. Veti …

Leave a Reply