Friday , July 19 2024

Frizerie canina Brasov

Frizerie canina Brasov

Animalele de companie merita toata grija si atentia noastra. Ele depind in mare parte de stapani si se bazeaza pe noi pentru a-i proteja. Avem responsabilitatea de a-i hrani, de a-i duce la vizite medicale si de a le oferi un rasfat ducandu-i la frizerie canina Brasov.

Ce ii oferim prietenului cel mai bun in afara de vizita la frizerie canina Brasov?

Iubirea neconditionata este cel mai important aspect pe care trebuie sa aratam unui animal de companie. Daca nu exista acest sentiment, cel mai bine e sa nu adoptam.

Vizitele la medicul veterinar sunt obligatorii si trebuie facute periodic. In acest mod, ne asiguram ca totul este bine si nu exista motive de ingrijorare. In cazul in care se descopera ceva in neregula cel mai probabil poate fi rezolvat usor fiind aflat la timp.

Serviciile cabinetului Kerberos

Frizerie canina BrasovMediul de lucru din cadrul acestui cabinet veterinar este prietenos datorita echipei experimentate si cumsecade. Ofera servicii variate de la chirurgie pana la frizerie canina Brasov. Vom descrie cateva dintre grijile de care se ocupa medicii veterinari de la Kerberos.

Incepand cu operatiunile cele mai solicitante si pana la cele mai relaxant, medicii cabinetului le fac pe toate. Se ocupa de deparazitari si vaccinari, examene paraclinice si de laborator, medicina interna, patologie clinica, obstetrica, andrologie si biologia reproductiei. Sunt specialisti si in ortopedie, stomatologie, interventii chirurgicale si in tratamente cu internare.

In cazul unor urgente, acestia sunt la dispozitia dvs si a animalului de companie in orice moment al zilei. Se pot realiza si deplasari la domiciliu atunci cand situatia necesita acest lucru.

Acestea au fost interventiile majore. Urmeaza acum serviciile de ingrijire si infrumusetare periodica.

Kerberos se ocupa de eliberarea de pasaport animale si marcare cu microcip. De asemenea, puteti veni cu cainele sau pisica la cabinet pentru serviciile de cosmetica. Se pot realiza frizerie canina Brasov dar si felina, toaletare completa de intretinere, descalcire, taiere unghii, trimare si spalare.

Citeste si...

Pantofi Piele

Pantofi Piele

Ce pantofi piele formali sunt potriviti pentru barbati? In fiecare an, tendintele modei se schimba …

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

De ce este cea mai buna optiune procedura de epilare definitiva Brasov cu laser? Firele …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Este avantajos sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov? Stiai ca multe fete se intreaba …

Leave a Reply