Wednesday , April 24 2024

Hotel Brasov

Hotel Brasov

Hotel Brasov face parte dintr-un lant hotelier international ce insumeaza numeroase hoteluri pana in present. In Romania, serviciile de cazare sunt impartite intre mai multe localitati din tara. In Bucuresti intalnim patru asemenea hoteluri, acestea fiind urmate de alte sapte, dispuse in restul tarii. Prin localitatile unde puteti gasi hoteluri din lantul hotelier.

Hotelul Brasov ofera servicii de cazare, fiind clasat la patru stele si avand 113 camere plus 3 sali de conferinta.

Servicii de cazare

Hotel BrasovDupa cum am mentionat anterior, hotelul Brasov ofera cazare in camere, decorate cu mult bun gust. Toate necesitatile oaspetilor au fost luate in considerare atunci cand serviciile si facilitatile au fost decise. In urma unei investitii, hotelul ofera cele mai bune conditii de cazare din zona.

Veti avea parte de acces gratuit la internet prin wi-fi in orice parte a hotelului. Pe langa acest lucru, hotelul este dotat si cu un bancomat, pentru extragerea facila a banilor oricand aveti nevoie. Daca doriti sa scapati de stresul cotidian, hotelul va pune la dispozitie un centru de sanatate pentru a va destined. Terapeuti profesionisti se vor ingriji de relaxarea si confortul dumneavoastra, in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Pe langa acest lucru, oaspetii pot opta pentru sauna uscata sau umeda, fitness sau relaxarea in fotoliile termo-reglabile.

Salile de conferinta si restaurantele la dispozitia dvs.

Daca sunteti in zona pentru o calatorie de afaceri, atunci facilitatile acestui hotel Brasov vin si in intampinarea nevoilor respective. La cerere, puteti alege din cele trei sali de conferinte, complet dotate cu tot ce aveti nevoie pentru desfasurarea unei sedinte sau prezentari.

Pe langa acestea, cele trei restaurante ale hotelului permit organizarea diverselor evenimente precum nunti, botezuri, zile onomastice si nu numai. In acest sens, Restaurant Coral este cel mai potrivit, acesta avand o capacitate de 250 de persoane. Oaspetii vor avea parte de cele mai rafinate preparate traditionale, servite intr-o atmosfera de vis.

Atunci cand doriti sa fiti departe de orice grija, apelati cu incredere la serviciile de cazare oferite de Hotel Brasov.

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov de top Cele mai bune oferte de Cazare Rasnov sunt prezentate de agentii …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Puteti avea in vedere mereu un Penthouse Bucuresti. Un astfel de loc va …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Ar fi indicat sa va orientati catre o Cazare Bucuresti de calitate. Veti …

Leave a Reply