Wednesday , June 12 2024

Tamplarie Brasov

Tamplarie Brasov

Alegerea tamplariei pentru a inchide o cladire este de o importanta vitala. Aceasta este determinata si de efectul economic sau ambiental pe care il va conferi intregii cladiri. In general, pierderile termice dintr-o cladire se produc 24% prin acoperis, 26% prin pereti si 41% prin ferestre si usi. Dotarea cladirii cu elemente de tamplarie Brasov adecvate va corecta aceste pierderi, diminuandu-le in mod semnificativ.

Avantajele tamplariei din PVC si lemn

tamplarieAtat tamplaria din PVC cat si cea din lemn stratificat prezinta avantaje cat si dezavantaje. Tamplaria din PVC dispune de o buna rezistenta la agresiunile mediului. Intretinerea ei se realizeaza extrem de usor si fara probleme. Pe cealalta parte, tamplaria din lemn are o anumita eleganta, prezentand si o eficienta termica remarcabila. Din pacate insa, aceasta are o rezistenta mai modesta la agresiunile exterioare ale mediului. Aceasta este si mai vulnerabila la razele UV si la ploaie.

Tamplaria PVC extrudat are o foarte buna fiabilitate, oferind o izolatie termica si fonica corespunzatoare. Singurul dezavantaj este probabil coloristica, care este disponibila intr-o gama foarte saraca. Tamplarie Brasov din lemn este recomandata atat din punct de vedere termoizolant dar si estetic.

Lemnul are un coeficient de transfer mult mai scazut decat al aluminiului. In materie de profiluri, cea mai buna optiune ar fi lemnul de stejar. Acesta este mult mai rezistent la temperatura si are si o durata de viata mai mare.

Tamplarie Brasov – culori posibile

Tamplaria din lemn are proprietati termoizolante foarte bune. De asemenea, aceasta poate fi vopsita in aproape orice culoare doriti. Lemnul stratificat ajuta la prevenirea mucegaiului dar si a condensului. Suprafata tamplariei din lemn poate fi lacuita, accentuandu-i textura si frumusetea. Vopseaua utilizata ofera o baza protectoare impotriva insectelor si ciupercilor dar si impotriva intemperiior vremii.

Daca inca nu sunteti decis in legatura cu cea mai buna alegere, apelati la Sinai. Echipa acestora va poate ajuta sa luati decizia cea mai buna pentru locuinta dumneavoastra.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele celor care locuiesc in case modulare container Multe persoane se gandesc mai nou sa …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand va decideti sa va construiti locuinta, trebuie sa prioritizati calitatea. …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Daca va ganditi sa alegeti varianta de Case Din Lemn …

Leave a Reply