Wednesday , June 12 2024

Tigla metalica Craiova

Tigla metalica Craiova

Sistemele de acoperire a unei case confectionate din tigla metalica sunt printre cele mai intalnite in randul constructiilor rezidentiale. Probabil ca ai auzit tot felul de opinii legate de acest tip de tigla. Totusi, este important sa stii argumentele pro si contra acesteia. Acestea sunt motivele pentru care trebuie sa alegi tigla metalica Craiova.

De ce sa alegi tigla metalica Craiova?

Aceasta tigla metalica Craiova este realizata, evident, din metal. Acesta este acoperit cu un strat de zinc si cu polimer colorat, care imita aspectul tiglei ceramice. Cel mai mare avantaj al acestui tip de tigla este versatilitatea ei. Aceasta se poate mula pe aproape orice tip de acoperis sau structura. In plus, exista si un numar mare de accesorii pentru acest tip de tigla.

Tigla metalica Craiova – Beneficii principale

tigla metalica craiovaTigla metalica prezinta o longevitate sporita, atingand o durata de viata de peste 50 de ani, in conditii optime. Ea se poate utiliza indiferent de conditiile climatice, rezistand la temperaturi de -50 de grade pana la +70 de grade. Acest lucru este important pentru Romania, deoarece temperaturile acoperisului pot atinge 70 de grade.

Un al doilea avantaj il reprezinta greutatea redusa a materialului. Comparativ cu tigla ceramica, tigla metalica este mult mai usoara, oferind o manevrabilitate facila. Gama de culori este mult mai larga decat in cazul tiglei ceramice.

Tigla metalica este extrem de rezistenta la foc. De asemenea, montarea invelitorii are putine imbinari, asadar vor fi mai putine zone unde se va putea infiltra apa. Mai putine imbinari inseamna si un montaj mai usor.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele celor care locuiesc in case modulare container Multe persoane se gandesc mai nou sa …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand va decideti sa va construiti locuinta, trebuie sa prioritizati calitatea. …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Daca va ganditi sa alegeti varianta de Case Din Lemn …

Leave a Reply