Wednesday , June 12 2024

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Topografia este un domeniu flexibil in care se alterneaza munca de birou cu cea de teren. Un topograf Brasov face masuratorile la teren, iar ulterior, folosind cunostintele de geometrie pentru a topografia un teren.

Cum isi incepe proiectul un topograf Brasov?

topograf brasovAproape fiecare proiect preluat de un topograf Brasov se incepe pe teren. Acest prim pas reprezinta masuratorile preluate de pe terenul respectiv.

In prezent, uneltele topografice usureaza foarte mult munca unui topograf. Dupa preluarea masuratorilor de pe teren, acesta se intoarce la birou unde le introduce in cartea funciara.

Dar inaintea introducerii acestora, trebuie sa fie foarte atenti la terenul respectiv. Trebuie verificat in cartea funciara existenta proprietarul si toate datele legale. Astfel se vor evita neintelegerile si eventuale probleme cauzate de aestea.

Ce indatoriri are un topograf?

Desi nu pare o profesie grea sau importanta, este exact contrariul. Acesti specialisti asigura veridicitatea terenurilor si imobilelor. Creand cartile de idenitate ale acestora. Un topograf Brasov are indatorirea de a realiza planuri de amplasament cu sau fara curbe de nivel. De asemenea, pentru proiectele de infrastructura se realizeaza ridicari topografice. Acestea se mai efectueaza si pentru diversi parametri de precizie. Iar in ultimul rand, intocmirea planurilor digitale si analogice. Iar ultimul pas, intocmirea unui model digital 3D pentru prezentarea in spatiu a masuratorilor.

Citeste si...

magician nunta

Un Magician Nunta iscusit

Un Magician Nunta iscusit Cu siguranta sunteti convinsi ca magia face parte din viata voastra. …

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov Certificatul energetic reprezinta un document eliberat de o firma specializata in domeniu. …

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov Deseori in viata de zi cu zi avem de-a face cu situatii in …

Leave a Reply