Wednesday , April 24 2024

Retinoscopie

Retinoscopie

Programeaza-te azi la o Retinoscopie! Aceasta procedura este extrem de populara si raspandita. Retinoscopia ajuta la diagnosticarea unor boli serioase ale ochilor cum ar fi miopia, astigmatismul, prezbitismul si altele. Astfel, pentru sanatatea ochilor tai, este bine sa treci si tu prin acest test.

RetinoscopieTu ca si pacient nu vei avea prea multe lucruri de facut in timpul retinoscopiei. Defapt, nu vei avea voie sa faci nimic. Adica va trebui sa stai nemiscat. Si nu vei avea voie sa clipesti cateva secunde.

Timpul in care va trebui sa stai nemiscat depinde de experienta specialistului. Astfel, iti recomandam sa alegi un Specialist Oftalmologic Brasov cu cat mai multa experienta. Mai ales daca doresti retinoscopia pentru copilul tau sau pentru o persoana cu diferite dizabilitati.

Un specialist cu peste 5 ani experienta a mai folosit retinoscopul si stie cum sa il utilizeze cat mai eficient. Astfel, timpul de expunere a ochiului la lumina va fi mai scurta. Iar diagnosticul va fi mai precis.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este bine sa aveti in vedere un Stomatolog Bun Brasov. Acesta va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. O astfel de clinica va va ajuta …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – O Solutie Sigura Pentru Zambetul Tau! Un serviciu cat mai bun …

Leave a Reply