Wednesday , June 12 2024

Cabinet dentist Brasov pentru copii

Cabinet dentist Brasov pentru copii

Intotdeauna va fi mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Din acest motiv, vizitele la dentist Brasov pentru micutii dumneavoastra ar trebui facute in scop profilactic. Inca de la varsta de 3 ani este indicat ca parintii sa isi duca copii la o consultatie stomatologica. Incepand cu aceasta varsta se finalizeaza cresterea dintilor temporari, motiv pentru care este nevoie de o ingrijire corecta a lot. Controlul dintilor de lapte este extrem de important. Acestia pot sa influenteze starea de sanatate a dintilor definitivi.

Prima vizita a copilului la stomatolog sa fie de rutina

Recomandat ar fi ca prima vizita a copilului la medicul dentar sa fie pentru un control de rutina. Daca prima vizita va fi pentru rezolvarea urgenta a unei probleme, atunci copilul va ramane cu amintiri neplacute. Un lucru important este sa obisnuiti copilul cu vizitele regulate la cabinetul stomatologic pentru a-i reduce teama. In timpul acestei vizite, medicul dentist ii poate arata celui mic instrumentele stomatologice, explicand la ce se folosesc. Prin transformarea procesului in joaca, copilul va sta in scaunul de consultatie fara frica. Acest pas odata realizat, se va trece la examinarea dintilor de lapte si identificarea problemelor dentare.

Cabinet dentist Brasov pentru copii

dentist brasovIn urma consultatiei se va realiza un tratament personalizat pentru fiecare copil. Veti primi sfaturi legate de ingrijirea orala corespunzatoare. La cabinetul dentist Brasov, veti primi informatii cu privire la etapele de dezvoltare a dintilor si nu numai. Aceasta va poate consilia cu privire la o dieta adecvata, cantitatea de dulciuri optima, cele mai bune produse pentru igiena dentara a copilului, etc. Problemele dentare ale copiilor sunt foarte variate, de la simple carii si pana la malpozitii dentare. Daca nu sunt descoperite si tratate la timp, acestea pot afecta dentitia permanenta.

Pentru a monitoriza evolutia dintilor de lapte, este recomandata vizita de doua ori pe an la cabinetul stomatologic. Astfel, veti spori increderea copilului in medicul stomatolog si va veti asigura ca micutul va avea o dantura sanatoasa.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este bine sa aveti in vedere un Stomatolog Bun Brasov. Acesta va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. O astfel de clinica va va ajuta …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – O Solutie Sigura Pentru Zambetul Tau! Un serviciu cat mai bun …

Leave a Reply